Az Innofilt Kft. bemutatása

A Bitex –INNOFILT Kft. elődje a Bitex Gmk. 1985-ben alakult. Tevékenységi köre a vegyes műszaki termékek készítése és forgalmazása volt.

A Gmk. egyik tagja főállásban jelentős szerepet vállalt az Innovatext Kutató és fejlesztő vállalatnál folyó szűrőfejlesztési feladatokban. Így a vállalkozás tevékenysége az ipari szűrők gyártásával egészült ki, sőt 1992-re ez lett a fő tevékenységi köre.

1992-ben a cég védjegyeztette az INNOFILT márkanevet. Tevékenységének bővülése miatt az eredeti gmk. kétfelé vált, így alakult meg 1996-ban a Bitex-INNOFILT Bt., ami 2004-ben Kft lett.

A három fővel induló vállalkozásunk ma már 10 fővel áll a megrendelők rendelkezésére. Időközben az alapanyagraktár és a fémműhely új telephelyre költözött és tevékenysége kiegészült a szűrők felújításával, egyedi szűrők fejlesztésével és gyártásával.

Társaságunk fő tevékenységi köre a lég és klímatechnikai szűrők gyártása. Termékeinkhez kiváló minőségű bevizsgált alapanyagokat használunk. Termékpalettánk a durva porszűrőktől a sterilszűrőkig terjed.

Vállalkozásunk 2001-ben bevezette az ISO9001 minőségirányítási rendszert. Cégünk dinamikusan fejlődik köszönhetően Önöknek, akik megtisztelnek bizalmukkal. Mi igyekszünk rászolgálni erre kiváló minőségű termékekkel, rövid, pontos gyártási határidővel és korrekt árakkal.

 

Adat kezelési tájékoztató