Az Innofilt Kft. bemutatása

A Bitex –INNOFILT Kft. elődje a Bitex Gmk. 1985-ben alakult. Tevékenységi köre a vegyes műszaki termékek készítése és forgalmazása volt.

A Gmk. egyik tagja főállásban jelentős szerepet vállalt az Innovatext Kutató és fejlesztő vállalatnál folyó szűrőfejlesztési feladatokban. Így a vállalkozás tevékenysége az ipari szűrők gyártásával egészült ki, sőt 1992-re ez lett a fő tevékenységi köre.

1992-ben a cég védjegyeztette az INNOFILT márkanevet. Tevékenységének bővülése miatt az eredeti gmk. kétfelé vált, így alakult meg 1996-ban a Bitex-INNOFILT Bt., ami 2004-ben Kft lett.

A három fővel induló vállalkozásunk ma már 10 fővel áll a megrendelők rendelkezésére.Időközben az alapanyagraktár és a fémműhely új telephelyre költözött és tevékenysége kiegészült a szűrők felújításával, egyedi szűrők fejlesztésével és gyártásával.

Társaságunk fő tevékenységi köre a lég és klímatechnikai szűrők gyártása. Termékeinkhez kiváló minőségű bevizsgált alapanyagokat használunk. Termékpalettánk a durva porszűrőktől a sterilszűrőkig terjed.

Vállalkozásunk 2001-ben bevezette az ISO9001 minőségirányítási rendszert. Cégünk dinamikusan fejlődik köszönhetően Önöknek, akik megtisztelnek bizalmukkal. Mi igyekszünk rászolgálni erre kiváló minőségű termékekkel, rövid, pontos gyártási határidővel és korrekt árakkal.